Condominium, Vancouver BC

At this high-rise condominium building Joe created two conjoined homes for two brothers and their families. Two living units were joined to serve the families together yet each was given the option for full privacy allowed by an 8 foot pocket door to separate them.

Joe designed custom furnishings to create harmony and comfort and to complement his selections from the client's art collection 

Kitchen interior architecture

Custom Cabinetry

Kitchen/Bar View from Living Room

Alcove Dining/Breakfast Nook

Alcove Dining Area/Breakfast Nook

Main Dining Room

Informal Family/Living Room

(alternate view) Informal Family/Living Room

Media Room

Office/Study with Den

An Entrance Hall

Hall with 8' x 8' Pocketing Door that separates the whole into 2 privates homes

Main Hallway

Guest Bathroom

A Master Bedroom

Fireplace in Master Bedroom